divendres, 30 de setembre del 2011


  Després del èxit rotund de la Cerdanya Roller amb una boníssima actuació de tots els corredors del club i 5 podis obtinguts, aquest cap de setmana toca anar cap a la Rabassa. És ja la 16ena edició d'aquest certament, tot un clàssic de la copa catalana de rollers. 
Per tots aquells que volguin participar aqui teniu el reglament i totes les infos:
16º Pujada amb Roller-Ski a la Rabassa 02/10/2011

-La Pujada organitzada pel Club Pirinenc Andorrà es celebrarà el diumenge 02/10/2011  seguint la carretera de Juberri a La Rabassa/Naturlandia ( Sant Julià/ Andorra) en tècnica clàssica. El desnivell mitjà es del 5.1%.

-Hi hauràn 3 distàncies amb tres sortides alhora a les 10:00h peró en diferents punts del circuit, amb la mateixa arribada per tothom (Camp de Neu de la Rabassa, a 2030m d´altura):

12km (desnivell +636m) - Sortida carrer del Hotel Comabella (Juberri), edat mínima 18 anys (podium per juniors o superior, 1993 o abans).

6 km ( 6.7km reals  +325m) – Sortida 200m després de la Font de Montllobar, edat mínima 14 anys (podium per a cadets o infants 2, 1994-1997).

3 km (2.8km reals +165m)  -Sortida indicada a la carretera, edat mínima aconsellada 8 anys (podium per a infants 1 o menors, 1998-2003)

Els participants amb nº de codi Copa Catalana marcaràn  punts per la “Copa Catalana de Roller-ski” segons el propri reglament.
El que participi en una distància que no correspongui a la seva categoría no tindrà dret a pujar al podium ni al premi.
Les 3 sortides seràn "mass-start". Els patins i rollers-ski tipus patinador estàn prohibits, així com utilitzar la técnica de patinador.
Es recomana fer les inscripcions per endavant per email ( emorral@andorra.ad ) per agilitzar la sortida del diumenge.  Les darreres inscripcions i recollida de tots els dorsals es farà a la zona de la sortida dels 12km (Comabella) el mateix diumenge 02/10/2011 de 8:30 a 9.30.
Es responsabilitat de cada participant de disposar d´una assegurança propia d´accidents i de una condició física suficient per completar el recorregut que escolleixi dels 3 de la Pujada (12/6/3km).
El portar casc i ulleres es recomanat a la Pujada de 12km i es OBLIGATORI en la de 3 i 6km. Hi hauràn premis per els 3 primers i primeres de cada recorregut, 12kms, 6km i 3km (si són dins la categoría de la seva edat).
Hi haurà un avituallament liquid (no calent) durant la Pujada de 12 i 6km (a 4km de l´arribada), i sólid a l´arribada. La circulació de vehicles seguirà oberta durant la Pujada, els demanem molta precaució i seguir SEMPRE el costat dret de la carretera, el no respecte d´aquesta norma conportarà la DESQUALIFICACIÓ del esquiador.  La Policia i la Creu Roja d´Andorra col·laboraràn en la seguretat de la Pujada.

Es obligació de tots els participants el respectar el reglament i les indicacions de l´organizació. La Pujada es pot modificar o suspendre en casos de força major i/o situacions de risc per els participants.
 
+ info www.cpa.ad
 
 
A destacar que el record dels 3km el té la Laura Pellicer, corredora del Club esquí Bellver !
   
A tope a la Rabassa i moltíssimes felicitats per tots els qui van correr la cerdanya roller, SOU UNS CRACKS ! 

diumenge, 18 de setembre del 2011

CAMPIONS 2010-2011 !



Durant aquets últims anys, la secció de fons del Club Esquí Bellver no ha parat de créixer, incorporant cada vegada més nens i nenes, així com corredores i corredors a les seves files. 
Per aquest motiu hem decidit fer aquest blog. 
Anirem informant de les  notícies, activitats i competicions promogudes o organitzades pel club. 



I per començar res millor que  presentar el títol obtingut l'any passat. Campions de la Copa Nins de Catalunya. Trofeu atorgat al club amb més puntuació acumulada al llarg de les diferents curses de la temporada. 

ENHORABONA A TOTS I TOTES, CAMPIONS !  
Aquesta temporada 2011 - 2012 a per totes !